Vegas Golden Knights slo Dallas Stars 6-0, møter Florida Panthers i Stanley Cup-finalen

Vegas Golden Knights slo Dallas Stars 6-0 i kamp 6 i Western Conference-finalen og møter Florida Panthers i Stanley Cup-finalen for andre gang i historien.

Golden Knights fikk en pangstart på kampen ved å ta initiativet, score det første målet etter bare 3.41 minutter av første periode og ta ledelsen 3-0 i det 14. minutt. Marchessault, i en Billige NHL Drakter, ga Golden Knights en 4-0-ledelse. Karlsson scoret to ganger for Vegas Golden Knights etter 2:06 i tredje periode og økte ledelsen til 5-1, og 10 minutter senere scoret Michael Amadio til 6-0, og sluttresultatet forble det samme.

Med seieren tok Golden Knights seg til Stanley Cup-finalen for andre gang i klubbens historie, en kamp der Adin Hill leverte 23 redninger og Keegan Kolesar, Michael Amadio og William Carrier bidro med et mål og en assist hver. Keegan Kolesar, som spilte i Vegas Golden Knights Drakter, scoret 10 mål denne sesongen, flest i Golden Knights’ historie, og forhåpentligvis får vi se mer til ham i finalen.