Cole Caufield unngår å bli free agent med Montreal Canadiens med en åtteårig kontraktsforlengelse

Montreal Canadiens har forlenget kontrakten med Cole Caufield med åtte år og 62,8 millioner dollar. Caufield, som kunne ha blitt free agent i Montreal Canadiens Drakter i juli, har signert kontrakten som betyr at han er bundet til Montreal Canadiens på lang sikt. I fjor sommer ble Canadiens og kaptein Nick Suzuki enige om en åtteårskontrakt til 63 millioner dollar som startet forrige sesong.

Cole Caufield gjorde 26 mål og 10 målgivende pasninger på 46 kamper i 2022-23-sesongen, men har vært ute siden februar i år etter å ha blitt operert for en skade i høyre skulder. Til tross for at han gikk glipp av nesten halve sesongen, var Caufield Canadiens’ beste målscorer forrige sesong. Caufield ble draftet av Montreal i første runde (15. totalt) av NHL-draften i 2019 og gjorde 12 poeng (fire mål, åtte målgivende pasninger) på 20 kamper i Stanley Cup-sluttspillet i 2021 og hjalp Canadiens til Stanley Cup-finalen.

Montreals offensiv er svært svak, med Josh Anderson som eneste spiller med minst 20 mål. Montreal Canadiens har hatt mange skader denne sesongen, med flere viktige forwards og målvakter borte, så å forlenge kontrakten med Caufield, som bærer en Billige NHL Drakter, er en topprioritet for Montreal Canadiens i år, ettersom de ønsker å beholde Caufield for å styrke lagets offensiv. Caufield er også opptatt av å komme tilbake til sin tidligere form så fort som mulig for å hjelpe laget med å vinne, og det tror vi han kan klare!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *