Matthews scorer, assisterer når Maple Leafs slår Capitals

Denne onsdagen i Washington var det en kamp på Capital One Arena mellom Toronto Maple Leafs og Washington Capitals. Fokuset i denne kampen var de fantastiske målene og assistene til Auston Matthews. er nøkkelen til Maple Leafs’ seier.

I kampens 16. sekund tok Matthews’ Toronto Maple Leafs ledelsen. Matthews mottok pucken og scoret utenfor 16-meteren. Målet var veldig enkelt.

Kampen kom snart til det 56. sekundet av andre kvarter. Nylander mottok en pasning fra Tavares og scoret fra høyresiden av Lindgren, og skrev om stillingen til 2-0. Etter 9 minutter og 57 sekunder fikk The Capitals’ Ovechkin en pasning fra Carlson og scoret en buzzer-beater i venstre sirkel, reduserte resultatet til 2-1,12 minutter og 59 sekunder. skjøt og slo ballen tilbake i motstanderens nett, og reduserte igjen, 3-2. I det 16. minutt av andre kvarter var Matthews klar til å fullføre sitt A-hattrick, men målet hans ble blokkert og klarte dessverre ikke materialisere seg. Billige NHL Drakter I sluttminuttene av andre kvartal hoppet Torontos Domi forbi en Capitals-spiller og satte inn 4-2.

Etter 6 minutter og 43 sekunder av tredje kvarter mottok Ovechkin en pasning fra Dylan og skjøt fra venstre håndledd, og forsøkte å binde Maple Leafs. Stillingen ble spennende 4-3. Capitals hadde en sjanse. Reversering av Lønneblader? Det så ut til å ikke være noen sjanse. Etter 7 minutter og 58 sekunder økte Bobby McMahons mål til 5-3. Bertucci fikk en assist fra Matthews og scoret på høyre side av nettet.The Maple Leafs 6-3 ledelse! ! På dette tidspunktet i kampen var det nesten ingen mulighet for en reversering for Capitals, og Maple Leafs beseglet nesten seieren.
Tavares scoret Maple Leafs siste mål nær slutten av kampen, og Maple Leafs beseiret Capitals med en score på 7-3. Den unge Matthews scoret 2 mål og assisterte tre ganger. Matthews mål denne sesongen har nådd 57, noe som har hjulpet laget med å vinne tre påfølgende seire.