New York Rangers ‘Rempe suspenderte fire kamper

Matt Rempe fra New York Rangers ble suspendert for å ha angrepet en motstander under kampen. Rempe var bare 21 år gammel, og hadde kanskje fortsatt ungdommens impuls. Han ga New Jersey Devils-forsvarer Jonas albue under kampen og forårsaket skade på Jonas. Rempe fikk en stor straff og ble beordret av NHL Player Safety Department. Utsatt fire kamper .
Det så ut til at Rempes oppførsel var forsettlig. Etter å ha kommet nær Jonas slo han Jonas hardt med en tung albue, som fanget Jonas på vakt med uutholdelige smerter og falt i bakken med et smertefullt ansiktsuttrykk. I det tredje kvarteret av kampen kom ikke Jonathan tilbake til kampen.The Devils’ hovedtrener sa at Jonathan var i veldig dårlig forfatning. Tirsdag holdt Rempe en høring.De fire kampene som Rempe blir suspendert fra vil resultere i tap på rundt $17 000, som vil bli donert til Players Emergency Assistance Fund Billige NHL Drakter.


Den 21 år gamle Rempes karriere har nettopp begynt og han har blitt en av de mest kontroversielle spillerne i NHL. 18. februar var Rempes debut. 22. februar hadde Rempe upassende oppførsel mot Devils-spillere. Rempe fikk en kampstraff for ulovlig reloading hodet til Devils forward Bastian, og Bastian har ikke vært i stand til å spille som et resultat.
Som spiller bør ikke voldelig oppførsel vises på banen Konsekvensene av å bruke vold er ikke bare skader på motstandere, men verre konsekvenser inkluderer suspensjoner og bøter, og det har også en viss innvirkning på ens eget omdømme. Unge spillere skal betale mer oppmerksomhet til deres ord og gjerninger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *