Josh Doan gjør første opptreden for Arizona Wolves

Tirsdag, i Arizona, gjorde den lokale gutten Doan sin første opptreden for Coyotes mot Columbus Blue Jackets. Dette spillet var Doans NHL-debut og første gang han dukket opp i Mullett Arena iført en Coyotes-trøye.

Doan er den første spilleren født i Arizona og trente for å spille for hjembylaget. Coyotes valgte Doan i andre runde av 2021 NHL Draft, noe som betyr at Doan siden har fulgt samme vei som sin far, Shane Doan, som også var medlem av Coyotes. Doans evne til å debutere for Coyotes har ingenting med faren å gjøre, alt skyldes hans harde arbeid. Han postet enestående 46 poeng på 62 kamper, rangert på tredjeplass blant AHL-rookies.

Det er verdt å nevne at Shane Doan hadde på seg trøyen nr. 19 med Coyotes, mens sønnen Josh Doan hadde Billige NHL Drakter nr. 91. Dette for å hylle Doans far, som vant trøya nr. 1 i løpet av sin NHL-karriere. Utallige utmerkelser, opptredener og scorede mål er blant de beste for Coyotes og Jets. Doan har vært en fan av faren sin og Coyotes siden den første dagen han lærte om hockey. Han er spent på å spille for Coyotes.

Doan signerte en treårskontrakt med Coyotes i 2023. I denne debuten scoret Doan sitt første NHL-mål mens faren så på. Til slutt beseiret Arizona Coyotes Columbus Blue Jackets 6-2.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *