Nick Seeler signerer kontrakt med Philadelphia Flyers

I går signerte Nick Seeler og Philadelphia Flyers en fireårskontrakt til en verdi av 10,8 millioner dollar. Med andre ord, verdien av kontrakten er i gjennomsnitt 2,7 millioner dollar per år.

Seeler, som er 31 år gammel, er høy og kraftig, med en høyde på 1,88 meter, og han er svært konkurransedyktig på banen, og utgjør en trussel mot motstanderne. Han ble valgt i femte runde av NHL-draften i 2011 av Minnesota Wild, og har siden blitt en etablert NHL-spiller, med opptredener for både Flyers og Chicago Blackhawks. Han har spilt 288 kamper og scoret 41 poeng, og har også bidratt med to assist i fem Stanley Cup-sluttspillkamper Philadelphia Flyers Drakter.

For øyeblikket er Seeler i siste sesong av sin kontrakt, som utløper i juli i år, og han vil da bli en ubegrenset fri agent. Denne sesongen har han deltatt i 63 kamper og scoret 12 poeng, og hans 184 blokkerte skudd leder NHL-statistikken. Flyers’ trener mener Seeler er en kilde til konkurranseevne i garderoben, og at han bidrar til å styrke lagets samhold.

På onsdag ble Seeler skadet i det andre perioden av en kamp mot St. Louis Blues, da han blokkerte et skudd fra en forsvarsspiller. Han forlot banen mot slutten av kampen. Trener Tortorella forklarte at Seelers avgang kan gi noen unge spillere på bakbanen en sjanse til å komme på banen, men han håper likevel at Seeler kan komme seg raskt og ta på seg Billige NHL Drakter for å spille for Flyers.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *