Seattle Kraken Rookies spiller bra, går inn i spill 7 med selvtillit

I Stanley Cup-sluttspillet viste rookiespillerne i Seattle Kraken Drakter veldig gode prestasjoner i kamp 6 og spilte en nøkkelrolle i lagets eventuelle seier. Disse unge spillerne inkluderer hovedsakelig: Eeli Tolvanen, Matty Beniers og Tye Kartye.

Som et førsteårs hockeylag hadde Seattle Kraken en god rekord i den nettopp avsluttede ordinære sesongen. Imidlertid står de også overfor en stor utfordring i sluttspillet. I de første kampene kjempet Seattle Kraken veldig tett mot Dallas Stars da begge lagene kjempet hardt for seieren. I en slik situasjon er den fremragende prestasjonen til unge spillere spesielt viktig.

Unge spillere som Eeli Tolvanen, Matty Beniers og Tye Kartye er de fremtidige stjernene i Seattle Kraken, og de viste topp teknisk nivå og stor sans for konkurranse i spillet. Sammen med de andre veteranene kjempet de sammen og hjalp til slutt laget med å vinne kamp 6. Dette var en veldig viktig seier for hele laget og satte dem opp for deres kommende Game 7 på mandag.

På dette tidspunktet har Seattle Kraken gått inn i en avgjørende fase av sluttspillet, og utfallet av hvert spill er ganske viktig. I mandagens kamp vil de ta på seg Dallas Stars og prøve å få den ultimate seieren. Dette spillet vil utvilsomt være veldig intenst og anspent, men vi tror at Seattle Kraken har nok styrke og selvtillit til å overvinne vanskelighetene i spillet og til slutt få seieren, så la oss ta på oss Billige NHL Drakter og heie dem frem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *