Oilers og Golden Knights møter begge spill 5 uten nøkkelspillere

Kamp 5 i andre runde av Western Conference Finals vil være et spill som vil være på alles radar. Både Edmonton Oilers og Vegas Golden Knights vil være uten en nøkkelforsvarer, ettersom Dahner Nusser og Alex Peterangelo, begge iført Herre NHL Drakter, hver har blitt suspendert i ett spill for dårlig oppførsel.

Selv om dette er et spørsmål om bekymring, vil deres fravær sannsynligvis ikke ha stor innvirkning på spillet. Begge lagene har dype lister med spillere som kan gå opp og ta ansvar. I tillegg er dette en vanlig situasjon i sluttspillet der lagene må takle mangelen på nøkkelspillere.

I sin siste kamp spilte Edmonton Oilers bra og beseiret Vegas Golden Knights 4-1, med Dahner Nusser, som hadde på seg en Edmonton Oilers Drakter 2023, spilte bra og assisterte på lagets mål. Selv om han ble suspendert for dårlig oppførsel, har Edmonton Oilers fortsatt styrken til å vinne dette spillet.

På den annen side har Alex Peterangelo fra Vegas Golden Knights spilt veldig bra i sluttspillet denne sesongen, med seks assists på ni kamper. Dette er et stort tap for Golden Knights, men de har fortsatt andre spillere som kan ta hans plass.

Bortsett fra suspensjonene av disse to spillerne, vil sannsynligvis ikke mye endre seg i dette spillet. Begge lagene er veldig sultne på seier og serien er uavgjort, så dette blir et veldig tett og anspent spill. Fysisk spill vil også fortsette å spille en viktig rolle, og laget må holde seg rolig og fokusert for å unngå unødvendige fouls. Uavhengig av utfallet tror vi dette spillet vil bli en minneverdig opplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *