Carolina Hurricanes ønsker å slå av New Jersey Devils

Den andre runden av Stanley Cup-sluttspillet er nå sterkt omstridt, og Carolina Hurricanes er bare ett skritt unna å gå videre til den østlige konferansefinalen. Selv om dette er lagets første skritt inn i dette stadiet siden 2019, vil de ikke være blindt optimistiske, men i stedet fokusere på kamp 5 mot New Jersey Devils denne torsdagen på PNC Field.

Det er et nødvendig skritt for Carolina Hurricanes når de ser ut til å nå sine langsiktige mål, men de tenker ikke fremover. Det er en del av det, “sa hovedtrener Rod Brind’Amour, som hadde på seg de Carolina Hurricanes Drakter 2023. Laget må fokusere på neste kamp. Selv om de har større mål, er målet på bordet akkurat nå å prøve å vinne en ny kamp.”

Carolina Hurricanes, som leder serien på syv kamper, fire kamper 3-1, var i en lignende posisjon i første runde mot New York Islanders, men falt 2-3 i den femte kampen på hjemmebane. Til slutt avsluttet Carolina Hurricanes den serien med en 2-1 overtidsseier i kamp 6 på bortebane. Men de håper at det ikke skjer igjen denne gangen, ettersom New Jersey Devils hadde kommet tilbake fra 2-0 nede i første runde mot New York Rangers for å vinne fire strake kamper for å gå videre.

Vi må se på hva det er som gjør at vi kan lykkes med å vinne, sier spissen Jordan Martinook, som spilte i Herre NHL Drakter. Enkle ferdigheter og høy arbeidsmoral er nøkkelen. Kampene vi spilte på hjemmebane var utmerkede. Vi vet at lag som er i posisjon til å bli presset opp i et hjørne vil spille sitt beste, og vi må nå og overgå det.”

Dette spillet vil være en avgjørende i Carolina Hurricanes ‘marsj mot Eastern Conference Finals, og New Jersey Devils vil ikke at deres sluttspill skal ende der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *