Vancouver Canucks tar en tapsrekke på fem kamper med 4-3 seier over Carolina Hurricanes

Elias Pettersson, som har på seg Vancouver Canucks Drakter, scoret på det siste forsøket i straffekonkurransen da Vancouver Canucks slo Carolina Hurricanes 4-3 søndag kveld og unngikk en seierløs tur på fem kamper. Hurricanes vant to ganger over de tre foregående nettene, men så ut til å mangle energi.

Ethan Bear, J.T. Miller og Brock Boeser scoret i regulering for Canucks, som gikk 1-4-0 på fem bortekamper. Boesers mål med 17 sekunder igjen av reguleringen tvang frem overtid. Collin Delia stoppet 29 skudd.

Sebastian Aho som bærer den Herre NHL Drakter scoret med 2:52 igjen i reguleringen for å bryte uavgjort for Hurricanes. Paul Stastny og Jordan Martinook hadde mål i første periode for Carolina, som sløste bort en tomålsledelse hjemme for andre gang på en uke. Pyotr Kochetkov gjorde 29 redninger og falt til 0-3-1 på fire kamper siden vant 20. desember. Andrei Kuzmenko konverterte på Vancouvers første shootout-forsøk. Etter at Andrei Svechnikov utlignet for Carolina, beseglet Pettersson seieren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *