Carolina Hurricanes utvider seiersrekka til fem kamper med seier over Boston Bruins

Sebastian Aho, som har på seg Carolina Hurricanes Drakter 2023, scoret et mål for den fjerde kampen på rad og Carolina Hurricanes slo Boston Bruins 4-1 i en kamp mellom lagene med de to beste rekordene i NHL. Paul Stastny scoret i en andre periode. power play, Seth Jarvis postet et mål i den tredje, og Jordan Staal la til en korthendt tom-netter da Hurricanes vant sin femte kamp på rad og utvidet poengrekken til åtte kamper (7-0-1).

Ahos mål var hans syvende på de fire siste kampene. Taylor Hall hadde Bostons mål, hans 15. for sesongen. Martin Necas og Brent Burns ble kreditert med assist på Stastnys mål. Necas og Aho har 21 mål hver. Necas som bruker den Billige NHL Drakter leder Hurricanes på assist (24) og poeng (45).

The Bruins kom etter rygg-mot-rygg-tap mot Tampa Bay og Florida – første gang Boston tapte påfølgende kamper denne sesongen. Boston kom etter et 4-3 overtidstap mot Florida Panthers. The Bruins var 0-for -4 på power play mot Florida, målløs i to power play-muligheter mot Tampa Bay og klarte ikke å score i seks power play-sjanser i tapet mot Carolina. Det var den andre av tre kamper mellom Carolina og Boston denne sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *