Chicago Blackhawks slo Calgary Flames 4-3

Maxi Domi hadde på seg Billige Chicago Blackhawks Drakter scoret på 1:04 på overtid og hadde en assist da Chicago Blackhawks slo Calgary Flames 4-3 søndag kveld for sin andre seier på rad. Lukas Reichel slo inn sitt første NHL-mål og hadde to assist, og Philipp Kurashev og Colin Blackwell scoret også for sisteplassen Blackhawks, som avsluttet en fem-kamps tapsrekke mot Arizona på fredag og har 3-13-0 på sine siste 16 kamper.

Alex Stalock gjorde 44 redninger i sin tredje strake start og sjette på åtte siden han kom tilbake fra en hjernerystelse. Elias Lindholm hadde et power-play-mål og en assist, Nazem Kadri scoret sitt lagledende 16. mål under en mannsfordel og Jonathan Huberdeau koblet kl. jevn styrke for Calgary.

Tyler Toffoli, som har på seg den Billige NHL Drakter, la til to assist da Flames kom tilbake fra et underskudd på to mål for å utligne etter at trener Darryl Sutter byttet ut startmålvakten Jacob Markstrom med Dan Vladar bare 35 sekunder ut i den andre perioden. Markstrom tillot tre mål på 11. skudd og Vladar stoppet 13 av 14 skudd. I tilleggsperioden kjørte Domi ned sporet, snublet og reiste seg på beina igjen for å stikke et skudd forbi Vladar for å gi Blackhawks påfølgende seire for første gang siden en seiersrekke på fire kamper i oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *