Tony DeAngelos OT-mål gir Philadelphia Flyers comebackseier over San Jose Sharks

Tony DeAngelo, som bærer billige Philadelphia Flyers Drakter, scoret 1:10 på overtid for å fullføre Philadelphias rally fra to mål under i tredje periode da Flyers slo San Jose Sharks 4-3. Flyers utliknet kampen med 2:05 å spille i. regulering etter å ha trukket målvakten. Travis Konecnys skudd avviste lagkamerat Scott Laughton og inn i nettet.

Philadelphia vant den da Ivan Provorov satte DeAngelo i overgangen for tap-in-målet. Konecny og Owen Tippett scoret også for Flyers i deres første kamp i en tre-kamps California-sving. Samuel Ersson gjorde 25 redninger for å vinne sin første seier i sin andre start i karrieren. Tomas Hertl scoret to ganger for San Jose, og Erik Karlsson hadde to assist for å bli den raskeste forsvarsspilleren med 50 poeng på mer enn 30 år. Kevin Labanc scoret også.

Karlsson, som har på seg den hockey drakt assistert på det første målet av Hertl og Labancs mål om å utvide poengrekken til 11 kamper og gi ham 50 poeng i San Joses 37. kamp for sesongen – den raskeste for en forsvarer siden Al MacInnis gjorde det på 35 kamper for Calgary i 1990-91. Kaapo Kahkonen gjorde 22 redninger og er uten seier i sine fire siste starter siden han stengte Montreal 29. november.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *