Stuart Skinners prestasjon forlenger Edmonton Oilers’ seiersrekke til 14 kamper

Stuart Skinners prestasjon forlenger Edmonton Oilers' seiersrekke til 14 kamper

Edmonton Oilers er i fyr og flamme og viser ingen tegn til å gi seg. Takket være en bunnsolid prestasjon av keeper Stuart Skinner og mål fra Warren Foegele og Evander Kane forlenget Oilers sin historiske seiersrekke til utrolige 14 kamper med en 4-1-seier over Columbus Blue Jackets tirsdag! Seieren er ikke bare et flott tillegg til seierskolonnen.

Seieren er ikke bare en ny strek i seierskolonnen, men også en viktig milepæl for Oilers og deres unge målvaktsstab. Skinner, som bare har spilt i Edmonton Oilers Drakter i to år, gjorde 27 redninger i sin 11. seier på rad, og passerte dermed legendariske Grant Fuhr som den lengste seiersrekken i Oilers’ historie.

Skinners stjernespill har vært avgjørende for at Oilers er ubeseiret etter en svak sesongstart. Til tross for at Blue Jackets manglet startere som Zach Werenski og Patrik Laine, kom Blue Jackets sterkt ut og skjøt 23-13 på Edmonton i de to første periodene. Skinner steppet imidlertid opp og avverget flere målsjanser for å hindre Columbus i å bygge opp en uoverkommelig ledelse.

Edmonton fant endelig rytmen i tredje periode da vinden snudde på isen. Foegele åpnet scoringen i powerplay, etterfulgt av raske layups fra Kane og McDavid, og Blue Jackets var dermed ute av kampen for godt.

Seieren var mer enn bare et bevis på Skinners heltedåd eller Oilers’ offensive dyktighet. Den symboliserte en strålende snuoperasjon for Oilers. Etter en vaklende start på sesongen har Edmonton forvandlet seg til et lag som har vunnet 22 av de siste 25 kampene. Betydningen av denne seieren går utover sesongen. Edmonton er nå blant de sju lagene i NHL-historien som har vunnet 14 kamper på rad, og nærmer seg dermed Pittsburgh Penguins’ rekord på 17 kamper fra 1992-93.

Edmonton ligger for øyeblikket på fjerdeplass i Western Conference, et momentum som har ført dem inn i sluttspillet. Tilgangen av veteranforwarden Corey Perry, som ble signert dagen før, forventes å styrke offensiven ytterligere.

Oilers’ reise er langt fra over, men det er ingen tvil om at den nåværende formen er spennende. Med Skinner i en Herre NHL Drakter som overgår forventningene og et lag i fyr og flamme, har Edmontons historiske seiersrekke potensial til å bli et av de mest enestående kapitlene i lagets historie. Når de nå går inn i neste kamp, gjenstår spørsmålet: Hvor lenge kan de holde flammen brennende?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *