Buffalo Sabres står overfor utfordringer i forberedelsene med skader på nøkkelspillere

Buffalo Sabres står overfor utfordringer i forberedelsene med skader på nøkkelspillere

Buffalo Sabres fikk nylig den triste beskjeden om at stjernen Mattias Samuelsson ikke kan spille i Buffalo Sabres Drakter resten av sesongen på grunn av en skade i overkroppen, mens forsvarsspilleren Jack Quinn forventes å bli borte i 6-8 uker etter en operasjon i underkroppen.

Sabres-trener Granato sier at alle disse spillerne er nøkkelspillere med stort talent. Dette er en tid da laget trenger at andre spillere stepper opp, jobber ekstra hardt og justerer mentaliteten sin. Til tross for deres fravær er laget fortsatt overbevist om at laget vil stå sammen for å møte utfordringen og ikke slakke av i det hele tatt.

Mattias Samuelsson ble skadet 23. januar mot Anaheim Ducks. Den 23 år gamle forsvarsspilleren har spilt 41 kamper denne sesongen og bidratt med 7 poeng (1 mål, 6 assist), men har stått over 8 kamper på grunn av skade. I løpet av hans fravær gikk Sabres 7-1, noe som viser lagets robusthet.

Hovedtrener Granato mener at laget har vokst og blomstret med unge forsvarsspillere, og at rookiespillere som Ryan Johnson, Conor Clifton og Eric Johnson har gjort det bra for å kompensere for fraværet av Mattias Samuelsson. Han påpekte at utfordringen i år har vært det økende antallet skader på forwards, noe som vil kreve en samlet laginnsats for å overvinne.

Jack Quinn pådro seg derimot en underkroppsskade i den siste kampen og må være borte noen uker for å komme seg. Den 22 år gamle forwarden, som har gjort 12 poeng på 17 kamper denne sesongen, gjennomgikk en akillesoperasjon før sesongen og gikk glipp av de 32 første kampene.

Lagkamerat Dylan Cozens sier at Jack Quinn har lagt ned en stor innsats for å rehabilitere seg i en NHL Drakter , og alle har sett det. Når han blir skadet igjen, synes alle synd på ham og håper han snart blir frisk igjen.

Foreløpig vil Buffalo Sabres forberede seg på resten av turneringen med skader som plager laget, og de vil jobbe sammen for å møte utfordringen. Med skadede spillere vil laget jobbe enda tettere sammen for å vinne flere seire.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *