Mat Barzals fravær er et slag for New York Islanders

Skadefeilen fortsetter å bite New York Islanders garderobe. Med spissene Josh Bailey og Jean-Gabriel Pageau som allerede har å gjøre med overkroppsskader, kunngjorde Islanders mandag at senter Mathew Barzal som bærer New York Islanders Drakter vil være ute på ubestemt tid på grunn av en underkroppsskade, det er et ødeleggende slag for sluttspillet. forfølgelse.

Med bare 22 kamper igjen for Islanders, og seks lag atskilt med tre poeng i wildcard-stillingen som kommer inn på mandag, er det en total katastrofe å være uten Barzal i en hvilken som helst periode – enn si et potensielt forlenget fravær. Islanders hadde allerede å gjøre med skader på Jean-Gabriel Pageau og Josh Bailey, som begge gikk glipp av turen til Boston og Pittsburgh. Å legge Barzal, deres mest dynamiske offensive spiller, til blandingen var det siste øyboerne hadde råd til.

Heldigvis la Islanders bare til Bo Horvat, som sannsynligvis vil få enda mer ansvar enn han allerede har. Horvat som har på seg den Billige NHL Drakter har i snitt mer enn 21 minutter per natt med Islanders så langt, og har tre mål og fire poeng på syv kamper siden han kom over fra Vancouver Canucks. Hvis Barzal går glipp av betydelig tid, må han fortsette sin enestående sesong for å hjelpe New York med å nå sluttspillet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *