Boston Bruins håper Tyler Bertuzzis tillegg vil gi mer energi

Boston Bruins ble beæret over å signere Detroit Red Wings-spissen Tyler Bertuzzi før NHL-handelsdagsfristen. Tyler Bertuzzi er i siste øyeblikk av sin toårskontrakt med Detroit Red Wings og vil bli en gratis agent i den kommende offseason, men Detroit Red Wings må fortsatt betale ham 50 % av $4,75 millioner.

Tyler Bertuzzi gikk glipp av de fleste av Red Wings’ kamper denne sesongen med en håndskade, men han scoret likevel fire mål og 14 poeng på 29 kamper, etter å ha scoret karrierehøye 30 mål og 62 poeng på 68 kamper forrige sesong da han var frisk. Dette var en av grunnene til at Boston Bruins valgte å signere Tyler Bertuzzi, som var veldig glad for å være i en Boston Bruins Drakter.

Hovedfaktoren som fikk avtalen til å begynne var imidlertid det faktum at Boston Bruins hadde både Nick Foligno og Nick Foligno skadet, spesielt med spissen Taylor Hall satt til å gå glipp av minst 10 kamper, noe som satte Boston Bruins i en flott posisjon.

Tyler Bertuzzi har alltid vært en god, dyktig spiller, og Boston Bruins prøver å rettferdiggjøre sitt valg. Tror du Tyler Bertuzzi vil være i stand til å spille så bra som Boston Bruins vil ha ham til? Kom og diskuter. Vi har også de samme Billige NHL Drakter fra spillet tilgjengelig på nettstedet vårt (kan tilpasses), så føl deg fri til å shoppe rundt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *