Alex Tucci spiller en ledende rolle i å lede laget ut av sluttspilltørken

Selv om vi vet at mange hockeyspillere sjelden kan bli med ett lag gjennom hele karrieren, enten som spiller i hjemlandet eller i sitt eget land, eller til og med dra utenlands for å spille for andre land, er Alex Tucci en ganske spesiell person som har spilt en lys lederrolle i de siste kampene, hjulpet og motivert lagkameratene godt, og med sin egen læringserfaring i læringsopplevelsen i sluttspillet, hjalp hjembyen Peewee-laget med å si farvel til en sluttspilltørke som hadde vart i 11 år. Faktisk var lagkameratene opptatt av å stole på ham, spesielt noen av de yngre spillerne.

Tidligere fikk Alex Tucci mye erfaring i Stanley Cup-sluttspillet mens han hadde på seg en Buffalo Sabres Drakter 2023, og bruker nå det for å hjelpe hjembylaget sitt slik at Pep Boys kan forbedre seg enda raskere. Den for tiden 26 år gamle spissen er født og oppvokst i New York og er derfor veldig støttende til Sabres, og Stanley Cup Extra sa at han ville elske å gå tilbake til den tiden, den barndommen i New York. Selv om laget ikke har vært vellykket de siste 10 årene eller så og noen ganger rystet moral. Så forhåpentligvis kan han være en av menneskene som kan hjelpe og endre det.

Og med gjennomsnittsalderen til de nåværende Peewee-spillerne på 26 år, regnes det som et av de yngste lagene i NHL, så det er mye plastisitet og fortsatt mye å se frem til i fremtiden. Etter hvert som alle blir eldre, vil målene og det de lærer være mer på linje. Selv om prestasjonene har gått opp og ned denne sesongen, har resultatene vært veldig inkonsekvente, men det vil bli løst etterpå med samtaler og justeringer.

La oss håpe fremtiden er bra for både Alex Tuch og pep-troppen, og vi får se hva som skjer i de neste kampene. La oss ta på oss Billige NHL Drakter og støtte ham!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *