Kiril Kaprizov har startet trening før kampen og forventes å spille i lørdagens kamp.

I følge NHL-utgivelsen kan vi se at Kiril Kaprizov har begynt å trene med Minnesota Wild 5. april, og det ser ut til at han har kommet seg etter skaden, og laget har gitt beskjed om at om ikke annet, vil han være tilbake i en Minnesota Wild Drakter 2023 8. april mot St. Louis Blues, til fansenes forventning.

Som alle som har fulgt NHL-handling vet, var Kiril Kaprizov ute av spill 8. mars, hovedsakelig på grunn av en underkroppsskade som ble påført da han ble brakt til isen av en Winnipeg Jets-forsvarer. Skaden har påvirket laget, både når det gjelder resultater og moral, men den gode nyheten er at det bare har gått en måned eller så, og returen er veldig spennende for alle.

Kiril Kaprizov vil være her for kampen, han er en god idrettsutøver og det vil ikke ta for lang tid å komme tilbake til trening, men det er åpenbart flott å ha ham tilbake med laget, han har vært på skøyter mye og ser ut til å være i god form. Wild forward Matt Boldi sa at Kiril Kaprizov er den beste spilleren på laget og det er spennende å ha ham tilbake, Kiril Kaprizov har spilt veldig bra og han har alltid vært seriøs med hockey, alle på laget vet det og å komme tilbake fra skade bør ikke være et problem for Kiril Kaprizov. Alle vil gjerne se ham på isen. Laget har imidlertid sagt at de vil vurdere Kiril Kaprizovs situasjon og kommunisere på forhånd slik at han kan integreres raskere og bedre i laget. Hvis du også liker hockey, kan du kjøpe en Billige NHL Drakter fra nettstedet vårt og bruke den på kampene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *