New Jersey Devils slår Buffalo Sabres ut av sluttspillet 6-2

New Jersey Devils slo Buffalo Sabres ut av sluttspillet for 12. sesong på rad med en 6-2-seier, og satte sistnevnte i sin lengste sluttspillpanikk, etter å ha gjort Stanley Cup-sluttspillet i 2010-11-sesongen.

Jesper Boqvist, iført en New Jersey Devils Drakter, scoret kampens første mål på 11:42 av den første perioden for å gi Devils en 1-0 ledelse, og Jonas Siegenthaler scoret igjen på 1:06 av den andre perioden for å hjelpe Devils med å utvide ledelsen igjen, og det var ikke før 6: 55 at Buffalo Sabres fikk et poeng med JJ Peterka, men snart gjenopprettet Skinner New Jersey Devils ‘ledelse til 3-1, og Tomas Tatar scoret fra venstre sirkel med 7:10 å gå i tredje periode for å gjøre det til 4-1 Buffalo Sabres. Samuelsson fra Sabres gjorde deretter 4-2 da Tomas Tatar fra Devils scoret et nytt mål og Jack Hughes fikk også et mål for å avslutte kampen, 6-2 Buffalo Sabres, New Jersey Devils.

Jeff Skinner og Mattias Samuelsson scoret for Buffalo Sabres i denne kampen, Alex Tuch hadde to assists og Devon Levi gjorde 27 redninger for Sabres, men kunne likevel ikke innløse Sabres ‘sjanser til å gjøre sluttspillet. to mål og en assist fra Tomas Tatar hjalp New Jersey Devils med å låse opp en fordel i første runde av sluttspillet. låste fordelen, og det er verdt å merke seg at Jack Hughes scoret sitt 97. karrierepoeng og oppdaterte Devils ‘poengrekord for en sesong med målet. Den 19 år gamle forsvarsspilleren, som også debuterte i NHL, signerte en treårskontrakt med New Jersey Devils på lørdag.

Med Buffalo Sabres mot Ottawa Senators og New Jersey Devils mot Washington Capitals torsdag kveld, kan fans komme til nettstedet vårt for å tilpasse sine Billige NHL Drakter og bruke dem for å heie på favorittlaget sitt!