Arizona Coyotes slo Nashville Predators for å avslutte to-kampstapet

Lawson Crouse, som har på seg Anaheim Ducks Drakter 2023, scoret sitt andre mål på 4:20 av tredje periode, og Arizona Coyotes slo Nashville Predators 4-2 mandag kveld for å knipse en 18-kampers langrenn. Crouse hadde nesten et hattrick. men bommet på et tomt mål med 1:11 igjen. Christian Fischer bommet ikke med 52,9 igjen.

Nick Schmaltz scoret også et mål da Coyotes avsluttet sin tre-kamps veisving med en ordinær seier etter back-to-back overtidstap. Matias Maccelli, J.J. Moser og Clayton Keller hadde hver to assist. Målvakten Karel Vejmelka, et Predators-valg i femte runde i 2015, gjorde 29 redninger for seieren. Arizona har nå 3-0-3 uten reguleringstap de siste seks kampene.

Kaptein Roman Josi og Colton Sissons, som har på seg den Herre NHL Drakter, scoret et mål hver da Nashville startet en trekamps hjemmetribune med sitt andre tap på tre kamper siden pausen i All-Star Game. Coyotes forbedret til 7-20-6 på kampen. vei til tross for at de ble utkonkurrert 10-2 i andre periode. Crouse ikke bare bundet opp til 2 med Arizonas eneste kraftspill i spillet, det var Coyotes’ første skudd i perioden. Keller traff tverrliggeren med 36,4 sekunder igjen til det andre skuddet.