Gabriel Vilardi vender tilbake til LA med stor suksess når Jets slår Kings

Gabriel Vilardi vender tilbake til LA med stor suksess når Jets slår Kings

Gabriel Vilardi briljerte i sin første kamp med draftlaget sitt natt til onsdag, da han gjorde fire poeng og ledet Winnipeg Jets til en 5-2-seier over Los Angeles Kings. Vilardi, som spilte i Winnipeg Jets Drakter i fjor, bidro med ett mål og tre assist i kampen, inkludert hovedassist på alle Winnipegs tre mål i andre periode.

Nikolaj Ehlers og Mark Scheifele spilte også store kamper for Jets med to mål og en assist hver. Ehlers scoret to av Winnipegs tre mål i andre periode, mens Scheifele hadde to mål og en assist etter å ha scoret i tomt mål. Connor Hellebuyck gjorde 30 redninger for Jets, som har vunnet fem av de seks siste kampene.

Kings ble ledet an av Alex Laferriere, som scoret et mål bak den forlengede linjen. Kaptein Anze Kopitar scoret også for Los Angeles, og Cam Talbot tok 24 skudd.

Kings var gode i første periode, men klarte ikke å holde følge i andre periode. Winnipeg tok kontroll over kampen i midtperioden og gikk på en smell.

Jets er inne i en tre kamper lang seiersrekke, og det er en god tid for dem. De er nå i en tett kamp om førsteplassen i Central Division, og de må fortsette å vinne for å holde seg foran.

På den annen side har Kings tapt tre på rad. De er fortsatt i sluttspillposisjon, men de må komme tilbake på sporet hvis de ønsker å gjøre et forsøk på å nå sluttspillet.

Gabriel Vilardi i en ishockey drakter hadde gjennombruddskampen for Jets. Han hadde et mål og tre assist, og var hovedassist på alle Winnipegs tre mål i andre periode.
Jets’ dominans i andre periode var nøkkelen til seieren. De scoret tre mål i midtperioden og så seg aldri tilbake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *