Henrik Lundqvist vender tilbake til Madison Square Garden for seremoniell Rangers-straffesparkkonkurranse

Henrik Lundqvist vender tilbake til Madison Square Garden for seremoniell Rangers-straffesparkkonkurranse

Henrik Lundqvist er tilbake på isen i Madison Square Garden etter å ha blitt innlemmet i Hockey Hall of Fame for et par uker siden.


Selv om det denne gangen bare var en seremoniell avspark, var den legendariske New York Rangers-keeperen tilbake på hjemmebane lørdag for å åpne Rangers’ kamp mot Boston Bruins.

Husk at Henrik Lundqvists New York Rangers 30 Drakter ble offisielt pensjonert i begynnelsen av 2022. Han gikk forbi Rangers-benken og ga en high-five til alle de nåværende spillerne før han gikk mot midten av isen.

Under hele seremonien hadde han følge av døtrene Charlise og Juli, mens Bruins-kaptein Brad Marchand og Rangers-kaptein Jacob Trouba sto på hver sin side av familiene sine.

Etter at de to kapteinene hadde håndhilst på Henrik Lundqvist og døtrene hans, forlot gruppen isen, og Henrik Lundqvist ble møtt med stor jubel fra Rangers-fansen. Han vant fansenes hjerter med sine enestående ferdigheter, sitt lederskap og sine heltedåder på isen.

Henrik Lundqvist er en ikonisk Rangers-spiller, og i løpet av en karriere som strakte seg over femten sesonger, skapte han mange glimrende øyeblikk for laget. Han er en av de mest suksessrike målvaktene i Rangers’ historie, med mange utrolige prestasjoner.

Det er en spesiell ære for Henrik Lundqvist å vende tilbake til Madison Square Garden. Det har vært karrierens hjem og et sted der han har delt utallige spennende øyeblikk med fansen. Ovasjonene og støtten han fikk fra fansen var den beste belønningen for innsatsen hans.

Henrik Lundqvist er ikke bare en stor idrettsutøver, men også et forbilde som inspirerer og motiverer andre. Gjennom hardt arbeid og utholdenhet demonstrerte han den dedikasjonen og det talentet som trengs for å oppnå suksess. Selv om han har lagt opp, vil Henrik Lundqvist alltid være en stor legende for både NHL Drakter og fans.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *