Boston Bruins tar fatt på nye utfordringer med signering av free agents for 2023

Boston Bruins

Boston Bruins har gått aggressivt til verks på free agent-markedet i NHL i 2023, og har signert en rekke spillere for å tilføre laget nytt blod og styrke. Her er free agent-spillerne som har dratt på seg en Boston Bruins Drakter denne gangen:

For det første signerte Boston Bruins J. van Riemsdyk . Denne erfarne spilleren vil tilføre laget stabile prestasjoner og offensive evner, noe som vil forbedre lagets offensive slagkraft. Dernest signerte lagets veteran Lucic også en ettårskontrakt med Bruins. Som en erfaren spiller vil hans lederskap være en viktig rettesnor for lagets unge spillerstall.

Boston Bruins

Shattenkirk er en annen free agent som har vist gode ferdigheter og defensive evner i de siste kampene. Han har signert en ettårskontrakt med laget og vil gi solid støtte til forsvaret. I tillegg signerte Geekie, sammen med spillere som Wotherspoon, Megna og Richard, ettårskontrakter med Bruins. De leverte alle gode prestasjoner i forrige sesong, med viktige seire for laget, og vil fortsette å bidra til lagets suksess.

Brown, derimot, signerte en toårskontrakt, noe som viser at laget anerkjenner hans langsiktige utvikling og verdi. Som ung og talentfull spiller vil han tilføre laget energi og en offensiv trussel i den kommende sesongen. I tillegg har spillere som Lauko, Keyser, Mitchell og McLaughlin signert med Bruins. De vil tilføre laget ung energi og styrke og bidra til lagets fremgang og suksess.

Endelig har også free agents som Boqvist, DiPietro, Regula og Walsh sluttet seg til Brown Bears og signert ettårskontrakter. De har gode ferdigheter og potensial på sine respektive posisjoner og vil tilføre laget mer dybde og konkurransekraft. Ved å signere disse spillerne har Boston Bruins styrket stallen sin. Med starten på den nye sesongen ser vi frem til at disse spillerne integreres med den nåværende stallen så snart som mulig og bringer mer suksess og ære til Boston Bruins i sine hockey drakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *