Haula tror Devils har en mulighet til å spille Stanley Cup-sluttspill den kommende sesongen.

New Jersey Devils

Erik Haula evaluerer Devils kommende Stanley Cup-sluttspill, og gir dem gode karakterer og tro på at New Jersey Devils kommer til å gjøre et godt resultat.

Grunnen til dette er at Erik Haula mener at Devils er klare for en helt spesiell sesong i 2023-24, med tilgangen på forwardene Tyler Toffoli og Tomas Nosek og forsvarsspilleren Colin Miller. Det var veldig gøy i fjor, det var en 4 mot 4-sommerliga rettet mot college- og NHL-spillere med tilknytning til Minnesota, sa han i et program nylig. Vi overgikk virkelig forventningene både individuelt og som lag. Når vi nå ser på noen av tiltakene utenfor sesongen, gleder vi oss til å bygge videre på det vi gjorde i fjor.

New Jersey Devils

Erik Haula la heller ikke i år New Jersey Devils Drakter på hylla, men signerte i stedet en treårskontrakt på 9,45 millioner dollar med laget 23. juni, og han kommer også til å fortsette å spille for Devils. Til tross for at en rekke forsvarsspillere har forlatt laget i løpet av sesongen, har 32-åringen stor tro på hva Devils kan utrette denne sesongen etter hvert som laget fylles opp med nye spillere.
Erik Haula legger til: “Vi kan ikke late som om vi ikke har mistet noen viktige spillere som var en stor del av det vi oppnådde i fjor. Vi har mange unge talenter, og jeg gleder meg til å komme tilbake og virkelig akklimatisere meg i New Jersey.

Så kan Devils virkelig bli så gode som Erik Haula ser for seg i den nye sesongen og de kommende turneringene? Det er noe fansen også ser frem til. Nå som Devils har rekruttert spillerne de ønsket seg og er midt i en intens treningsperiode, vil det ta litt tid å venne seg til det, så la oss skaffe oss en hockey drakt og gjøre oss klare til Stanley Cup-sesongen begynner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *