Max Domi på vei til Toronto Maple Leafs

Max Domi signerte nylig en ettårskontrakt på tre millioner dollar med Toronto Maple Leafs, og nyheten er nå offisielt bekreftet. Det er interessant å merke seg at faren hans, Tie Domi, spilte for Toronto Maple Leafs i 12 sesonger før han la opp, og samlet over 2200 utvisningsminutter, noe som gjorde ham til Leafs’ beste spiller gjennom tidene.

Siden Max Domi tok på seg Billige NHL Drakter i 2015, har han kommet til sin rett. I karrieren har han blant annet spilt for Arizona Coyotes, Montreal Canadiens, Columbus Blue Jackets, Carolina Hurricanes, Chicago Blackhawks og Stars. Han har spilt 581 kamper og bidratt med 121 mål og 249 målgivende pasninger for totalt 370 poeng i turneringen.

Forrige sesong var Max Domi poengleder for Chicago Blackhawks etter en fantastisk sesong med 60 kamper og 49 poeng. Rett før trade deadline ble han imidlertid solgt til Dallas Stars. På 20 kamper siden han kom til Dallas, har 28-åringen bidratt med sju poeng. På 19 sluttspillkamper scoret han tre mål og leverte 10 målgivende pasninger og hjalp Stars til finalen i Western Conference.

I tillegg har Toronto Maple Leafs signert forwardene Tyler Bertuzzi og Ryan Reaves, og disse nyervervelsene har tilført laget ny energi og spenst. Uansett om det er Max Domi, Bertuzzi eller Reaves, vil de alle ha en enorm positiv innvirkning på Maple Leafs, og tilgangen av disse spillerne vil danne et solid fundament for laget i den nye sesongen og gi et betydelig bidrag til lagets vellykkede innsats. Nå som den nye sesongen er i ferd med å begynne, har fansen i Toronto Maple Leafs Drakter 2023 store forventninger til laget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *