Scott Harrington signerer med Shaks for en profesjonell prøveavtale

Scott Harrington signerer med Shaks for en profesjonell prøveavtale

San Jose Sharks kunngjorde at klubben har signert forsvarsspiller Scott Harrington til en profesjonell prøveavtale, og han kan bruke billige San Jose Sharks Drakter.

Etter å ha tilbrakt de siste seks sesongene som medlem av Columbus Blue Jackets-organisasjonen, har Harrington registrert 210 NHL-kamper i karrieren. Forrige sesong skøytet han i syv kamper for Blue Jackets i den slitesterk Drakter, og noterte en assist og seks straffeminutter. Han dukket også opp i 50 kamper for Cleveland Monsters of the American Hockey League.

Gjennom sin NHL-periode, som inkluderer 10 kamper med Pittsburgh Penguins og 15 med Toronto Maple Leafs, har 29-åringen stått for 7 mål, 31 assists og 77 straffeminutter. I 193 karrierekamper i AHL har forsvarsspilleren totalt 11 mål, 35 assists, 104 straffeminutter og en pluss-8 rating.Blå San Jose Sharks Drakter

Ovenstående er rapporten om “Scott Harrington signerer med Shaks for en profesjonell prøveavtale” på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *