Antoine Roussel spiller for Philadelphia Flyers etter dårlig sesong

Antoine Roussel spiller for Philadelphia Flyers etter dårlig sesong

Philadelphia Flyers avanserte klubb i forkant av den kommende treningsleiren, og angivelig signerte spiss Antoine Roussel for å bruke Philadelphia Flyers Drakter for et profesjonelt prøvetilbud med en invitasjon til treningsleir.

Roussel har hatt en desidert steinete periode i NHL i løpet av de siste sesongene, men av og til endt han opp som en sunn ripe mens han i snitt bare var litt over 12 minutter i istid hver gang han klarte å trekke seg inn i lagoppstillingen. For ikke å nevne, Roussel gjorde ikke mye med sin begrensede istid heller.

På dette tidspunktet i karrieren er Roussel som i slitesterk Drakter ikke lenger en vanlig NHL-spiller. Men han har 607 NHL-kamper under beltet, er vant til å spille dybdeminutter og kan være en brukbar 13. spiss for et lag som Flyers som sannsynligvis vil slite kraftig med å vinne denne sesongen.

Ovenstående er rapporten om “Antoine Roussel spiller for Philadelphia Flyers etter dårlig sesong” på denne siden. Hvis du har spørsmål, ta kontakt med redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *