Marner kommer tilbake til Maple Leafs-trening

Mitchell Marner hadde på seg en Toronto Maple Leafs Drakter for å delta på søndagens trening for første gang siden han fikk blåmerker på skulderen under trening med forsvarsspiller Jack Muzin 3. desember.

Spissen scoret 21 poeng (6 mål, 15 assists) på 24 kamper. Før Toronto forsinket fem kamper på grunn av utbruddet, gikk han glipp av seks kamper på grunn av skade. Billige NHL Drakter

“Hans restitusjon ble avbrutt av suspensjonen og suspenderingen av våre aktiviteter,” sa General Manager Kyle Dubas søndag etter at laget fullførte den første treningen siden suspensjonen på grunn av utbruddet. “Det er hyggelig å se ham delta på trening i dag, men det er absolutt ikke spilleren vi vil være ivrige etter å oppnå. Det er vanskelig å spå på nåværende tidspunkt. Etter noen dager med trening vil vi ha en bedre forståelse av dette, men vi vil definitivt la ham delta i dag. Trening er et skritt i riktig retning.”

Senter John Tavares, som inngikk COVID-19-avtalen 17. desember, gjenopptok også treningen søndag. Han fortalte at han opplevde sterk hodepine, vondt i kroppen og ekstrem tretthet 18. desember, men begynte å føle seg bedre dagen etter.

Tavares sa: “Alt føles som om det går veldig fort, og jeg gikk ikke veldig fort selv.” “Selvfølgelig vil jeg bare øke pulsen min og overvinne tretthet. Den fjerner bare litt rust og prøver La tiden komme seg. Dette er å forvente når jeg ikke har skøytet på omtrent 9 eller 10 dager.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *