Lyn beseiret Blue Jackets for Lightning seire på rad

Parat scoret to mål og assisterte Tampa Bay; Nyquist scoret og assisterte Columbus

I en 7-2 seier over Columbus Blue Jackets på National Arena tirsdag, scoret Ondrej Palat, iført Tampa Bay Lightning Drakter , to ganger og assisterte Tampa Bay Chargers.

Braden scoret poeng og hadde to assist. Andrei Vasilevsky gjorde 20 redninger for Chargers (22-8-5). Chargers har tapt tre på rad.

Gustav Nyquist scoret og assisterte for Blue Jackets (15-15-1). Blue Jackets tapte fire av fem kamper på rad for andre kamp på rad. Syv baller ble tatt. Joonas Korpisalo, som godkjente COVID-19-avtalen på fredag, gjorde 29 redninger i sin første kamp siden 16. desember.

Blue Jackets manglet forsvarerne Zach Werenski (gikk inn i COVID-19-avtalen på tirsdag) og Jake Bean, som var forsinket på grunn av en sykdom som ikke var COVID-19. Billige NHL Drakter

Etter 4 minutter og 53 sekunder av det første kvarteret gjorde Pratts mål i Tampa Bays første kraftige angrep stillingen 1-0. Han skrev om stillingen til 2-0 klokken 9:30.

Det målet var hans 400. NHL-poeng. Med assist til det fjerde målet har han 137 mål og 264 målgivende på 586 kamper.

Corey Perry scoret i det andre Lightning Power-spillet, og skrev om resultatet til 3-0 klokken 17:27. Pucken bøyde seg flere ganger i sporet til den landet på Perry på kanten av bretten.

Kukan scoret i det 37. sekundet i begynnelsen av andre kvartal, og skrev om resultatet til 3-1. Siden 25. oktober har han gått glipp av 24 kamper på grunn av et brukket håndledd.

Poenget var 1:36 for å gjenvinne en tremålsledelse, 4-1, og Nyquist ledet 4-2 på 4:16.

Blue Jackets ledet med 14-6 i påfølgende tap for Chargers og Carolina Hurricanes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *