Connor Bedard: NHL-rookie som overgikk forventningene

Connor Bedard (18) spilte endelig en kamp etter mer enn fem måneder. Han ble valgt i første runde i NHL-draften i 2023 og hadde på seg en Chicago Blackhawks Drakter i Tom Covers Prospectus-kampen mot St. Louis Bruins. Han scoret tre mål og assisterte til ett, og hjalp laget sitt til en 5-0-seier.

Connor Bedard var rolig etter kampen og sa at kampen ikke betydde så mye for ham. Han likte å konkurrere med lagkameratene og følte musikken og rytmen under kampen. Selv om det bare var en rookie-kamp, var han veldig glad for å være tilbake på banen. Kampen var Connor Bedards første siden 10. april, da Regina-laget hans tapte for Saskatoon i kamp 7 i første runde av sluttspillet i Western Hockey League.

Connor Bedard viste hvorfor han var ventet å bli den mest etterlengtede potensielle NHL-stjernen siden Connor McDavid. Selv om han ikke er den høyeste, har han evnen til å slå pucken og utgjøre en trussel for motstanderne fra alle posisjoner. I denne kampen fikk vi et nytt glimt av Connor Bedards fantastiske prestasjoner i 57 grunnseriekamper forrige sesong.

Selv om han bommet på noen målsjanser i kampen, ga han Blackhawks en 2-0-ledelse etter 14.23 av den andre perioden med et spektakulært håndleddsskudd. Han scoret også igjen etter 4:54 i tredje periode, da han satte pucken i øverste høyre hjørne og økte lagets ledelse.

Selv om denne kampen bare var en rookie prospect-kamp, har Connor Bedards flotte opptreden i en billig trøye fått folk til å se frem til mer av hans fremtid i NHL. Uansett om han spiller i neste kamp eller ikke, har han vist sin styrke og sitt potensial.