Canadiens forbereder seg på en ny sesong med selvtillit i blikket

Canadiens forbereder seg på en ny sesong med selvtillit i blikket

Den nye NHL-sesongen er i gang, og spillerne og ledelsen i Montreal Canadiens Drakter ser lyst på fremtiden. De gleder seg til å komme i gang og forberede seg på en enda mer vellykket sesong. Her er noen oppdateringer om lagets forberedelser og spillernes restitusjon.

For det første vil 22 år gamle Cole Caufield delta på Canadiens’ treningsleir som planlagt. Den unge spilleren gjennomgikk en skulderoperasjon tidligere i år og har ikke vært i stand til å spille siden da. Han sier imidlertid at han er klar og føler seg bedre enn noensinne. Cole Caufield var en av Canadiens’ offensive spydspisser forrige sesong med 36 poeng til tross for at han bare spilte 46 kamper, og han var sammen med lagkamerat Nick Suzuki den spilleren som scoret flest mål på laget med 26 hver. Cole Caufields tilbakekomst vil tilføre laget flere scoringstrusler.

I tillegg til Cole Caufield har Juraj Slafkovsky, førstevalget i NHL-draften i 2022, trent med lagkameratene i Montreal. Selv om han avsluttet forrige sesong tidlig på grunn av en kneskade, er han nå ferdig med den drøyt ni måneder lange rehabiliteringsperioden, og Juraj Slafkovsky vil tilføre laget ny energi og et ungdommelig preg. Han har vist et stort potensial ved å bidra med 10 poeng på 39 kamper, inkludert fire mål og seks målgivende pasninger.

Selv om Canadiens var plaget av skader forrige sesong, ser lagledelsen lyst på den kommende sesongen. Jeff Gorton, lagets executive vice president, sier at lagets interne mål er å bli bedre hver dag. Det er mye rom for forbedring i dette unge laget, men laget vil også gi de unge spillerne flere muligheter til å utvikle seg. Ledelsen ser frem til å se dem prestere mer i den kommende sesongen.

Alt i alt har spillerne og ledelsen i Montreal Canadiens god tro på den kommende sesongen. De har jobbet hardt på trening og har vist at de har lyst og vilje til å satse på fremtiden. Til tross for utfordringene har dette unge laget et stort potensial, og fansen gleder seg til å se dem vinne flere seire den kommende sesongen. Uansett utfall ser fremtiden lys ut for Canadiens.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *