Senatorer for fjerde seier på rad

Brady Tkachuk har på seg Ottawa Senators Drakter og scoret det uavgjorte målet i Ottawas tremåls tredje periode, og Senators slo Dallas Stars 4-2 mandag kveld for sin fjerde seier på rad.

Tkachuk skøytet gjennom den venstre sirkelen og kom forbi Stars-forsvareren Nils Lundkvist og slo Wedgewood for en 2-1 ledelse på 4:17 av den tredje. Pinto gjorde 3-1 nesten seks minutter senere da han scoret for femte kamp på rad, og ble den første nybegynneren fra senatorene som oppnådde bragden.

Armbånd, bruk den hockey drakt, som også debuterte i sesongen, gikk ned isen og satte et skudd forbi Wedgewood for en tremålsledelse med 8 1/2 minutt igjen. I løpet av seiersrekka har senatorene overgått motstanderne 10-1 i tredje periode.

Ovenstående er rapporten om “Senatorer for fjerde seier på rad” på denne siden. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt redaktøren.