NHL Selke Trophy 2023 for beste defensive forward er kunngjort

NHL har kunngjort nominasjonene til Selke Trophy for beste defensive forward, og de tre nominerte er fra Bruins, Devils og Maple Leafs. De er Patrice Bergeron, Nico Hischier og Mitchell Marner. Disse spillerne hadde en flott sesong og viste sine eksepsjonelle defensive ferdigheter og verdi for laget.

Patrice Bergeron i en Boston Bruins Drakter er en veteranspiller som har spilt i NHL i over et tiår. Han har alltid vært en veldig god defensiv forward og har vært veldig konsistent på isen. Han har utmerkede ferdigheter og bevissthet som gjør ham til en tøff motstander å slå. Patrice Bergeron har 58 poeng (27 mål og 31 assists) i en sesong som har sett ham utmerke seg ikke bare i forsvaret, men også i den offensive enden.

En annen kandidat er Nico Hischier, som er en av Devils ‘startere. Han hadde en flott sesong og hans defensive ferdigheter var ganske perfekt. Han har scoret 31 mål og 49 assists for 80 poeng i karrieren.

Den siste nominerte er Mitchell Marner i en Herre NHL Drakter, som var en av starterne for Maple Leafs. Han har hatt en prisverdig sesong med sine defensive ferdigheter. Mitchell Marner kan lett ta pucken ut av motstanderens hender med sin fart og smidighet, og har også vært veldig god i den offensive enden.

Alle tre spillerne har vært blant de mest innflytelsesrike defensive linjemennene i sesongen. Ikke bare har de vist et høyt nivå på banen, men de har også vært veldig gode når det gjelder lagledelse. De har alle bidratt mye til laget, både offensivt og defensivt. Hvis en av dem vinner Selke Trophy for beste defensive forward, vil det være en veldig viktig ære i karrieren deres og bevise at de har ekstraordinær styrke og verdi i NHL-ligaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *