New Jersey Devils skal møte New York Rangers på torsdag

Denne torsdagen møter New Jersey Devils New York Rangers i den andre kampen i NHL Stanley Cup-sluttspillet 2023. Begge lagene er veldig sterke, og dette spillet vil være en tett konkurranse. Når vi ser tilbake på den første kampen mellom de to sidene, spilte de begge veldig bra. New Jersey Devils hadde flere skudd på mål enn motstanderne, men New York Rangers hadde det mer dominerende spillet, både når det gjelder caps og forsvar. Sluttresultatet av kampen ble en 5-1-seier over Devils. Så til neste andre kamp må New Jersey Devils trene hardere.

New Jersey Devils endte på tredjeplass i Eastern Conference forrige sesong. De har en sterk liste som inkluderer ledere som Zach Parise og Jason Barbera i en New Jersey Devils Drakter. I tillegg har New Jersey Devils et solid angrep og forsvar som kan takle enhver utfordring i et spill. På den annen side er New York Rangers et like sterkt lag. Selv om de ikke presterte bra forrige sesong, har de toppspillere som Chris Kreider og Arnold Ebrahimoff. Og Rangers har også gjort nylige tillegg til laget for å forbedre den generelle styrken.

Når det gjelder historiske matchups, har rivaliseringen mellom de to lagene også vært hard siden New Jersey Devils gjorde sluttspillet i 2018, og det faktum at begge lagene har vunnet omtrent like mange kamper taler for at de to lagene er ganske nærme. Alt i alt vil både New Jersey Devils og New York Rangers være på sitt beste og presentere en tett kamp for fansen i torsdagens kamp. Det gjenstår å se hvem som vil ha overtaket i spillet. Vi håper også at de alle vil spille på sitt nivå og leve opp til forventningene til sine fans og trenere. La oss alle se frem til dette spillet i våre Billige NHL Drakter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *