Los Angeles Kings tilbakekaller rookie Alex Turcott

Los Angeles Kings har fullført flere transaksjoner, inkludert tilbakekallingen av Alex Turcott og Vladimir Tkachev.

Før Kings-fansen er begeistret over den potensielle NHL-debuten til rookie Turcotte med det femte sammenlagtvalget i 2019, kan fansen se ham spille på banen iført Los Angeles Kings Drakter nr. 5. Etter å ha sendt både Cragg og Strand til de mindre ligaene, er det bare 5 forsvarsspillere på lagets liste (sammenlignet med 15 forwards), noe som kan bety at en annen dukker opp før morgendagens kamp. bevege seg.

Likevel kan det være en god grunn for Turcotte å dukke opp så fort som mulig. Etter å ha scoret 21 poeng på 32 kamper i fjor, scoret den 20 år gamle forwarden 5 poeng på sesongens første åtte kamper. I tillegg spilte han også for det amerikanske laget ved det nylige ungdoms-VM, hvor han var med på å vinne gullmedaljen med åtte poeng på syv kamper.

Samtidig har Tkachev, ikledd Billige NHL Drakter , spilt fire kamper for Kings denne sesongen og bidratt med to assist. KHL-veteranen signerte en ettårig entry-level-kontrakt i mai, som inkluderer en europeisk distribusjonsklausul, som kan aktiveres på et tidspunkt hvis den 26 år gamle spilleren forblir i minor league. Som en utenlandsk stjerne spilte Tkachev i AHL for $80 000 uten stor betydning. Minst en dag vil han få NHL-lønn i Kings.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *