Jonathan Marcheso og Mark Stone scorer begge to ganger hjelper Vegas Golden Knights til å vinne

Jonathan Marchessault, som bærer Vegas Golden Knights Drakter, scoret to power-play-mål, inkludert klarsignalet med 2:16 igjen, og Mark Stone scoret også to ganger for å lede de besøkende Vegas Golden Knights til en 6-5-seier over Winnipeg Jets.

Scheifele, som hadde på seg den Billige NHL Drakter, ga Winnipeg en 1-0-ledelse ved 9:22-merket av den første da han avviste Josh Morrisseys skudd fra venstrepunktet forbi Hills hanskeside. Vegas utlignet et par minutter senere da Miromanov rev et skudd fra det høyre punktet forbi Hellebuycks blokkerside. Stone ga deretter Golden Knights en 2-1-ledelse med 1,6 sekunder igjen av perioden, og feide inn Stephensons pasning inn i sporet på innsiden av venstre stolpe.

Det var Stones 23. tomålskamp i karrieren. Forsvarer Daniil Miromanov scoret sitt første mål i karrieren og hadde to assist, Chandler Stephenson avsluttet med fire assist og William Karlsson hadde et mål og en assist for Vegas. Reilly Smith la til to assist og Adin Hill gjorde 29 redninger da Western Conference-ledende Golden Knights forbedret seg til 13-2-1 på veien.