Fansen gleder seg til Jonathan Toew kommer tilbake

Jonathan Toys er kaptein for Chicago Blackhawks i National Hockey League. Kallenavnet “Serious Captain” Toews ble valgt av Black Hawks som den tredje samlede plukkingen i NHL Draft 2006. Han begynte på laget i 2007-08 og ble nominert til årets NHL-nykommer for Calder Memorial Trophy. Signerte med Chicago Blackhawks i 2007, og kunngjorde 29. desember 2020 at han var sykmeldt og uttalte at han hadde symptomer som gjorde ham utslitt og trøtt. Siden den gang har Toews vært på ferie. Den nye sesongen nærmer seg, og fansen forventer at han kommer på banen i en Billige NHL Drakter.

På grunn av kronisk immunrespons syndrom var Toss fraværende forrige sesong. Fans uttrykte sin beklagelse og gledet seg til Toews retur, som var en slags pressreaksjon. Jonathan Toss, iført Chicago Blackhawks -trøyen, kom ikke tilbake til Chicago Blackhawks -timeplanen. Han sa at der kroppen min bare falt fra hverandre, var det mange ting som samlet seg. Dette er en stressrespons. Men daglig leder Stan Bowman er optimistisk om at senteret spiller en gang denne sesongen.

Jonathan Toys går på skøyter på treningsbanen til Chicago Blackhawks og er for tiden i god trening og form. Fansen håper også at han kan fortsette å gå videre i NHL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *