Den unge forwarden Jagger Firkus viser fremgang i NHL

Den unge forwarden Jagger Firkus viser fremgang i NHL

Jagger Firkus er en 19 år gammel forward som ble valgt av Seattle Kraken som nummer 35 i andre runde av NHL-draften i 2022. Selv om han ennå ikke har spilt sin første NHL-kamp, bidro han med erfaring ved å gjøre det bra på en utviklingsleir med Seattle Kraken nylig.

Jagger Firkus har vært toppscorer i Western Hockey League blant Muskies de to siste sesongene, og har bidratt godt til laget for andre sesong på rad. Han har et enestående skudd på mål, noe som gjør ham til et av de beste talentene i Seattles lag. Til tross for at han regnes som mindre av vekst, har han bevist at han kan bli bedre til å skyte.

Og Jagger Firkus valgte å spille i WHL i stedet for å gå til en collegeliga. Han trodde opprinnelig at han ville trenge noen år på å utvikle seg, men å spille i WHL viste seg å være det riktige valget.

I september i fjor deltok Jagger Firkus på Seattle Krakens treningsleir og spilte for laget under Calder Cup-finalen i American Hockey League. Denne opplevelsen ga ham et førstehåndsinntrykk av det harde arbeidet og engasjementet som profesjonelle hockeyspillere legger ned i treningen, og Jagger Firkus var også med på en treningskamp mot Calgary Flames, farens favorittlag. Selv om det bare var en forsesongkamp, var det spennende for ham å få spille i en NHL-arena, spesielt mot et lag som bare ligger tre timers kjøring hjemmefra.

I fremtiden håper Jagger Firkus i en ishockey drakt å fortsette å jobbe hardt, bli en god spiller og hjelpe Seattle Kraken-laget med å lykkes. Han er ivrig etter å vinne mesterskap og tror de går en spennende sesong i møte med et godt lag i år.Jagger Firkus’ talent og harde arbeid har banet vei for at han har gjort seg bemerket i hockeyverdenen, og han forventes å oppnå enda mer i fremtiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *