Den profesjonelle hockeyligaen legger vekt på spillernes sikkerhet og øker beskyttelsen av sårbare områder

Den profesjonelle hockeyligaen legger vekt på spillernes sikkerhet og øker beskyttelsen av sårbare områder

Etter det tragiske dødsfallet til Adam Johnson, som bar en Pittsburgh Penguins Drakter, har Pittsburgh Penguins begynt å legge større vekt på spillernes sikkerhet. Dette inkluderer økt beskyttelse av utsatte områder, som for eksempel nakken. Derfor har laget introdusert en svart beskyttelse som kan dekke store arterier, og voksenversjonen er designet for å dekke 12 til 17 tommer.

På torsdagens trening var Erik Karlsson en av fire spillere som hadde på seg nakkebeskytteren, de tre andre var Ryan Graves, Marcus Pettersson og Ross Johnston.Erik Karlsson forteller at beskyttelsen er obligatorisk i den svenske ligaen der han spiller. Nå har også Wilkes-Barre/Scranton i AHL og Wellington i Eastern Seaboard Hockey League gjort det obligatorisk for spillerne å bruke nakke- og håndleddsbeskyttere.

Trener Mike Sullivan sier at selv om det ikke er mulig på NHL-nivå å påby spillerne å bruke nakkebeskyttere, vil de sterkt oppfordre dem til å gjøre det. Han håper også at de som liga vil gjøre sitt beste for å utvikle flere beskyttelsesalternativer som vil forbedre spillernes sikkerhet. Det er verdt å merke seg at Erik Karlsson brukte en del tid på å komme seg etter en stikkskade fra en motspillers kniv. Etter det begynte han å bruke benstrømper. Nå brukes denne typen beskyttelsesutstyr ofte av spillere i NHL.

Faktum er at profesjonell hockey er en høyrisikosport. Uten riktig beskyttelsesutstyr kan disse slagene og kollisjonene føre til alvorlige skader og til og med sette spillerens liv i fare.

Det er derfor klart at det er svært viktig å beskytte spillernes sikkerhet i profesjonell ishockey. Ved å styrke beskyttelsesutstyret, spesielt beskyttelsen av sårbare deler, kan man ikke bare minimere forekomsten av ulykker og skader, men også styrke spillernes selvtillit og styrke, slik at de bedre kan demonstrere sine ferdigheter og evner. Det er å håpe at ligaen vil fortsette å fremme dette aspektet i fremtiden for å gjøre profesjonell hockey tryggere og sunnere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *